27 september 2022

Anna-Lena Isaksson förstärker expertgruppen

Vi är glada och stolta att kunna berätta att VQ Legals expertgrupp som ansvarar för innehållet inom M&A och kommersiell avtalsrätt förstärks med ytterligare en framstående jurist! Varmt välkommen säger vi till Anna-Lena Isaksson, som är delägare och grundare av Insatt AB och Qnister AB, två innovativa företag som förändrar juristmarknaden och utmanar en konservativ rådgivningsbransch.

Anna-Lena har en gedigen bakgrund inom kommersiell avtalsrätt och M&A, med stor expertis inom sälj- och distribution, inköp, företagsöverlåtelser, ägar- och styrelsefrågor, visselblåsning och offentlig upphandling, och har bland annat varit advokat och delägare på Glimstedt, bolagsjurist och VP på Husqvarna AB, chefsjurist och styrelsens sekreterare på TradeDoubler AB samt biträdande jurist på Baker & McKenzie och Vinge. Hon har även en mängd styrelseuppdrag.

VQ Legals expertgrupp har utifrån sin stora erfarenhet skapat affärsmässiga malldokument med praktiskt fokus inom området M&A och kommersiell avtalsrätt. Expertgruppen ansvarar även för den löpande uppdateringen av dokumenten för att säkerställa att dessa alltid håller högsta klass.

Mer information om expertgruppen och VQ Legals mallar inom M&A och kommersiell avtalsrätt »