Kontakt

Är du intresserad av att få veta mer om VQ Legal? I så fall är du varmt välkommen att kontakta vår försäljningschef Mårten Erixzon på Jamec AB:

Foto Marten Erixzon

Mårten Erixzon
marten@erixzon.se
Telefon: 073–501 21 53

 

Frågor om inloggning

Om du är kund till tjänsten, men har problem med inloggningen är det enklast att klicka på knappen ”Glömt?” bredvid lösenordet i inloggningsrutan högst upp till höger på sidan. Fyll i din epost så får du nya inloggningsuppgifter skickade till dig direkt.

Frågor om användningen av tjänsten och innehållet i dokumenten

Om du som kund har allmänna frågor om användningen av tjänsten eller tekniska problem är du alltid varmt välkommen att kontakta oss via email till support@vqlegal.se.

VQ Legal utvecklas i nära samarbete med er som använder tjänsten. Vi uppskattar dessa kontakter väldigt mycket och tar tacksamt emot synpunkter, utvecklings- och förbättringsidéer. Alla synpunktslämnare belönas med biobiljetter, så tveka inte att kontakta oss med dina idéer!

Om du har frågor som rör innehållet i dokumenten eller har behov av vidare rådgivning, kan de innehållsansvariga för varje rättsområde kontaktas direkt. Se innehållssidan för respektive rättsområde för mer information.

Övriga frågor

Det går även bra att kontakta VQ:s grundare direkt om du har någon fråga:

Foto Helena Hallgarn

Helena Hallgarn
helena.hallgarn@vqab.se
Telefon: 0768-649 224

Foto Ann Björk

Ann Björk
ann.bjork@vqab.se
Telefon: 0768-649 225

Adress:
VQ Legal AB
Vasagatan 3
645 30 Strängnäs

Organisationsnummer 556805-0289, momsregistreringsnummer 556805028901, säte Strängnäs.

VQ Legal är ett dotterbolag till Virtual Intelligence VQ AB. För mer information om Virtual Intelligence VQ AB se VQ:s hemsida www.vqab.se.