17 maj 2011

Mingelvisning av VQ Legal den 17 maj 2011

VQ, TransLegal och Bolagsrätt Sundsvall arrangerade igår en mingelvisning den nya intelligenta juridiska tjänsten VQ Legal, som ger alla byråer och juristavdelningar möjligheten att skapa sin egen mallbank av uppdaterade dokumentpaket.

Mingelbild 4

Under trevliga former fick ett antal utvalda kontakter en presentation av möjligheterna med VQ Legal och visning av ett kund-case med en genomförd specialanpassning.

Mingelbild 2VQ Legal är framtaget av Virtual Intelligence VQ i samarbete med Bolagsrätt Sundsvall och TransLegal och är en helt ny modern juridisk tjänst med intelligenta dokumentpaket och mallar. VQ Legal erbjuder en ständigt uppdaterad mallbank av dokumentpaket för bolagsrättsliga ärenden. Dokumenten skapas skräddarsydda efter det aktuella ärendet utifrån juridisk intelligens och med förifyllda grunduppgifter. Allt på bara några få minuter.

Via ett enkelt frågeformulär görs några få val. Därefter skapas direkt de dokument som behövs för ärendet, med inmatade uppgifter ifyllda på rätt ställen. För en nyemission skapas t ex 15 dokument på en gång.

Mingelbild 3VQ Legal har ett omfattande innehåll med över 160 olika mallar, både på svenska och i dubbelspråkiga varianter med kompletterande engelsk text. Allt material är upprättat av Bolagsrätt Sundsvall, som är experter på aktiebolagsrätt, firmarätt och frågor med anknytning till Bolagsverket. De engelska översättningarna är gjorda av TransLegal, som är Sveriges ledande översättare av juridiska dokument och som även står bakom den mest omfattande engelska översättningen av svensk lagstiftning – Swedish Commercial Legislation.

Är du intresserad av att få veta mer om VQ Legal och hur tjänsten kan användas för att underlätta och effektivisera arbetet på din byrå eller juristavdelning? Kontakta oss via mail till info@vqlegal.se så berättar vi gärna mer eller boka in en tid för presentation.