2 december 2015

Specialbyggd arbetsrättslig tjänst för Sveriges HR Förening

Verktyget VQ Legal kan specialanpassas på en mängd olika sätt och integreras med intranät och andra system. Det kan även användas för att skapa helt specialbyggda lösningar. Ett sådant exempel är den kvalificerade arbetsrättsliga tjänst som har utvecklats av VQ Legal och Elmzell Advokatbyrå för Sveriges HR Förening.Logga arbetsrätt HR-föreningen

Via den specialbyggda tjänsten får Sveriges HR Förenings 7 000 medlemmar tillgång till en kunskapsportal med arbetsrättslig information och ett stort antal arbetsrättsliga dokument inom områden som anställning, uppsägning, avskedande och avslutande av anställning. Dessutom ingår checklistor för extra stöd samt vägledning hur de olika dokumenten ska användas. Det unika med tjänsten är användarvänligheten genom att dokumenten på ett enkelt sätt skräddarsys för varje specifikt ärende.

.. jag uppskattar tjänsten för att den är snabb och man vet att det blir rätt. Man behöver inte leta efter information!

Pia Lundqvist, HR-chef, Andreas Stihl Norden AB

Tjänsten bygger på VQ Legal:s avancerade tekniska dokumentlösning som med hjälp av Elmzells expertis, skapar helt anpassade dokument för varje ärende på ett enkelt och intelligent sätt med hjälp av relevanta frågor och svar.

Läs mer om VQ Legals anpassningsmöjligheter

 

Sveriges HR Förening är en yrkesförening för alla som arbetar inom HR-området. I medlemskapet ingår, förutom fri tillgång till den arbetsrättsliga tjänsten från VQ Legal och Elmzell, bl.a. kostnadsfria seminarier, deltagande i lokala nätverk, HR-rapporter, nyhetsbrev med aktuell information inom arbetsrätt och HR-trender m.m.

 Läs mer om Sveriges HR Förening