18 juni 2015

Sommarhälsning, utökad expertgrupp och ny webbsida på gång – nyhetsbrev, juni 2015

Inför den stundande sommaren vill vi skicka en hälsning om en glad och solig sommar och berätta om nya mallar, den utökade expertgruppen för M&A och kommersiell avtalsrätt samt uppdateringar, ändringar och tillägg i mallarna.

Utökning av expertgruppen

VQ Legals expertgrupp har förstärkts med ytterligare en framstående jurist – Christian Hybbinette, advokat och delägare på Andersson Gustafsson Advokatbyrå. Christian är specialiserad inom kommersiell avtalsrätt med särskilt fokus på leverans- och tillverkningsavtal, och har tidigare erfarenhet från bl.a. Vinge, Boliden, Svea hovrätt och Delphi.

Ny webbsida i juli

I början av juli kommer vi att lansera en ny webbsida för VQ Legal, med nytt utseende och större fokus på innehållet och våra experter. Vi hoppas att ni kommer att uppskatta den nya, modernare, stilen!

Den nya webbsidan påverkar inte tjänsten i sig, utan förändringen avser endast den externa delen varifrån inloggning sker (om man inte har en autoinloggningslösning). Skulle ni, mot all förmodan, ändå få problem med åtkomsten av malltjänsten i samband med överflytten till den nya webbsidan ber vi er att direkt kontakta oss på support@vqlegal.se, så ser vi skyndsamt till att hjälpa er.

Läs hela nyhetsbrevet »

Sommaräng

Vi önskar er alla en glad midsommar och en riktigt fin sommar!

Ann Björk och Helena Hallgarn