7 maj 2014

Ny unik arbetsrättslig tjänst för Sveriges HR Förening baserad på VQ Legal

Idag lanseras en ny kvalificerad arbetsrättslig tjänst för Sveriges HR Förenings 7 000 medlemmar. Tjänsten är utvecklad av Virtual Intelligence VQ i samarbete med Elmzell Advokatbyrå och ger HR Föreningens medlemmar tillgång till en kunskapsportal med arbetsrättslig information och ett stort antal arbetsrättsliga dokument samt vägledning hur de olika dokumenten ska användas.

Logga arbetsrätt HR-föreningen

Det unika med tjänsten är användarvänligheten genom att dokumenten på ett enkelt sätt skräddarsys för varje specifikt ärende. Tjänsten bygger på VQ:s avancerade tekniska dokumentlösning VQ Legal, som med hjälp av Elmzells expertis, skapar helt anpassade dokument för varje ärende på ett enkelt och intelligent sätt med hjälp av relevanta frågor och svar.

Tjänstens innehåll hålls ständigt uppdaterat av Elmzell och omfattar möjlighet att skapa skräddarsydda arbetsrättsliga dokument inom områden som anställning, uppsägning, avskedande och avslutande av anställning, samt tillgång till information och vägledning kring aktuell arbetsrätt och checklistor för extra stöd.

Sveriges HR Förening är en yrkesförening för alla som arbetar med HR och Personalfrågor och erbjuder den kvalificerade arbetsrättsliga tjänsten som en unik medlemsförmån till alla sina medlemmar.

Läs mer om tjänsten på www.sverigeshrforening.se och www.elmzell.se.